dilluns, 5 de novembre del 2007

Pregueu i us salvareu











Al Levante llegim que la Conselleria de Sanitat de la Generalitat valenciana passa un curiós qüestionari als pacients crònics on, entre d'altres coses, pregunta pels hàbits religiosos: si van a l'església o si troben forces en la fe...Què voleu que us diga? jo ho trob ben normal si fem una mirada retrospectiva al sistema sanitari valencià d'uns anys ençà, amb unes xifres d'inversió per habitant irrisòries i un dèficit galopant gràcies a la fórmula dels hospitals concertats ( un pas més en la privatització de la sanitat ). Al capdavall, amb un sistema així només ens cal encomanar-nos a les divinitats. Mentrestant, què farà el PP valencià? atorgarà una prima a les famílies més catòliques, potenciarà el servei sanitari en el sector agnòstic i ateu, menys proclius a les ajudes divines? Tot queda en un segon terme: ara, a través de la grandiosa megafonia del Canal No-Do es publicita, com una fita mundial (literalment) la cursa de motos de Xest. Com sempre, els valencians som l'enveja de la raça humana. L'esperpent és dolorós i un servidor ja no sap si plorar o riure.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a bons cristians, faran caritat i donaran un xec de descompte 3x2 (paga dues visites i te'n regalem una) als que no són del seu ram. Ells sempre van a la privada.

Ànims.

Jobove - Reus ha dit...

si l'esglesia entra als hospitals, ja els podem anar llençant, que és pudriran tots

salutacions i petons desde Reus

Comunicador Frustrat ha dit...

ohh!!! sempre es agradable trobar valencians crítics com jo... i que es prenen la realitat crua amb una miqueta d'humor i ironia ;-) Encantat d'haver-te trobat. A vore si actualitzes i et passes també pel meu blog!

Dessmond ha dit...

EL que has de vigilar és no haver de passar per cap hospital. Preguntin el que preguntin. Per més religiós que siguis, el cirurgià acostuma a clavar el bisturí de forma molt terrenal. I aquí la fe hi pot fer ben poc.

Mr Blob i Cinquantapeus ha dit...

Perdoneu la manca d'actualizacions dels darrers temps.
El nostre país fa pena, pena. Dessmond, tens raó, millor és no passar per cap hospital (creuarem els dits!)
Salutacions a tothom!

 
Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.