divendres, 21 de desembre del 2007

La salvatge impunitat del terrorisme


Feixistes,xenòfobs, violents i aixoplugats pel partit popular valencià, com una instrumentalitzada punta de llança de l'anticatalanisme de caps rapats i d'ideologia border line, grups com el GAV (Grup d'Acció Valencianista i partidets com Coalició Valencia) es dediquen, amb total impunitat, des de fa anys, a deixar el seu senyal de violència arreu del país (atacs a la casa de Fuster a Sueca, l'assassinat de Guillem Agulló, la permanent persecució de la llibreria Tres i Quatre i dels Casals de Jaume I, amenaces de mort al rector de la Universitat de València...) Aquí no es parla de terrorisme de carrer i tot queda, per als mitjans del règim i el govern valencià, en un silenci revelador. L'última de les seues "gestes" ha estat el violent assalt al Casal de Sueca per rebentar la presentació del llibre i l'obra de teatre Èric i l'Exèrcit del Fènix amb insults, intimidacions i destrosses.
El Partit Popular, com sempre, juga, còmplice, a mantenir encès el foc de la ultradreta, conscient del seu rèdit electoral.

6 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

ja venen eleccions i la violència anirà amb aument, colla de sapastres !!!

salut

Eivi ha dit...

Vergonyós. I així serà, pels segles dels segles. Els que rebem som sempre els mateixos. Trist

Anònim ha dit...

Uep!

Sempre hi haurà fatxendes i "border lines". Però bé, els mitjans de comunicació només treuen aquell que fa remor. La gran majoria silenciosa de valencians no té el cap tan ple de vent. Això sí, un dia s'hauràn d'aixecar i deixar de ser tan silenciosos, perquè -vistos des de la distància- sembla que per allà només hi ha blaverisme.
Hem de tenir més autoestima (com em sembla que comentaves tú també al bloc de "Un Polac"). Hem de admetre, d'una volta per totes i sense cap embut ni vergonya, que tots (catalans, valencians i illencs) formem part d'una mateixa cosa. D'altra manera, a més de la raó i la memòria, perdem tota la força...
Que no hi ha "panespanyolisme"? Els espanyols no tenen cap vergonya en admetre que formen una pinya. Idò això... que al País Valencià hi ha algú que necessita un afaitat ben arranat. Com a altres bandes, també.

PD: Arràn d'un comentari de Mr Blob i Cinquantapeus a "Un Polac a Can Mandril" he entrat en aquest bloc i m'he decidit a escriure també per aquí. Espero no molestar. :) Us he posat a les adreces d'interés del meu navegador. Jo no tinc bloc, ja ho dic ara. Però vaja, segur que, amb la sort que tinc, tampoc us interessa gaire... Merda! He de tenir més autoestima!!!

Un indígena ha dit...

El pitjor de tot plegat és la repercussió mediàtica que aquests fets tenen. Nul·la. Començant per TV3, la tuya.

Anònim ha dit...

Uep!

Clar, ara que reviso el meu primer comentari, se'm va passar per alt això del "silenci administratiu" dels mitjans afins al règim. Se me'n va l'olla... Disculpeu.
Sísisi, indubtablement, aquest silenci és "revelador". No hi ha cap dubte. En aquest cas, per molta remor que facin els "border lines", no surten mai. Curiós?
Serà que algú necessita un afaitat arranat!

Mr Blob i Cinquantapeus ha dit...

Amics, perdoneu el retard en la resposta però ja sabeu que les vacances...
Monsieur guillotin, moltes gràcies per afegir-me i pels teus comentaris. Benvingut!. Com dius ens cal més autoestima. Arran d'aquests fets se n'han repetits de similars, i res. Silenci (ja se sap que son els "cadells entremaliats" del règim). Ni a Canal 9, ni com dius molt bé Indígenes, ni a Tv3 (i parlaven de crosta nacionalista...)

 
Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.