dissabte, 25 d’agost del 2007

La tele dels espanyols

Avui hem assistit a un nou acte de menyspreu indissimulat a la identitat catalana i als seus símbols més preuats. Com sabeu, avui jugaven els Catalans Dragons, l'equip de Perpinyà, i els Saints Helens la final de la Carnegie Challenge Cup, un partit històric on els Segadors, representant el club català, sonaria al mític estadi de Wembley. Canal 33 tenia previst retransmetre'l però ha preferit retardar la conexió per estalviar-se el moment en què sonava l'himne nacional, en un acte de menyspreu inconcebible en un país digne i orgullós de la seva identitat. Convido tothom que faci ús del Servei d'Atenció a l'Espectador per fer-los arribar el nostre ferm rebuig a un nou atac espanyolista miserable.

3 comentaris:

Un indígena ha dit...

Impresentable però què hi farem. És la televisió que volen els socialistes i a ERC sembla que ja li està bé. Per cert, no sé si us heu adonat que darrerament als TN sovintegen els barbarismes d'una manera com mai s'havia vist (i no parlo de transmissions en directe sinó de cròniques redactades amb antelació). Es veu que tenir el nivell C de català ja no deu ser un requisit per exercir de periodista a la televisió pública de Catalunya.

Anònim ha dit...

Gràcies per l'enllaç al Serevi d'Atenció a l'Espectador. Vaig a desfogar-me una mica.

A sobre els enyor Escribano s'enfada amb els que gosen criticar 'la seva'.

Sapastrots!!!!

Jobove - Reus ha dit...

L'última que em sentit és que a Catalunya Ràdio faran retransmisions dels partits del Reial Madrid, qui les farà el Pujals ?

salutacions

 
Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.