dissabte, 15 de setembre del 2007

L'Operació Retorn, amb embussos











Ja sabem com les gasten els espanyols i ja sabem com podem ser nosaltres d'innocents. El retorn dels papers de Salamanca, gairebé dos anys i mig des del projecte de llei de restitució, segueix en punt mort i, fins ara, només han tornat un 10% (!) de la documentació. El més greu és que aquest 90% que queda pendent encara no té data de retorn. La Comissió de la Dignitat s'ha tornat a mobilitzar per reclamar-ne el retorn.

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

La cosa duu més de dos anys i mig. El govern de Felipe Gonzalez ja els va prometre. Els funcionaris pesen massa a l'estat espanyol. Més del que innocentment creiem.

Anònim ha dit...

I el més fort és que Madrit continua dient que tranquils, que ens ho hem d'estudiar molt bé, bla, bla, bla, perquè no volem obrir ferides.

Quins collons! El que heu de fer és tancar-les d'una puta vegada!

Anònim ha dit...

I que no els esperen fins després de les eleccions... que ara el PSOE (partit nacionalista espanyol, que ningú no ho oblide), vol captar els vots falangistes del PP (no se perquè alguns en diuen "vots moderats", perquè a veure... sabent una mica d'història recent... qui vota al PP o és un pobre innocent o un falangista o totes dues coses). Bé... allò dels papers... que no crec que tornen aviat... Quina llàstima veure com més de 30 anys després d'una transició flanquejada pels dictadors no només no es canvia res... és que ni tan sols es persegueix els repressors, ni els símbols franquistes, cap comissió que cerque la veritat, l'oblit pels que van defensar la democràcia... això sí, es permet que un govern, com el d'Aznar, subvencione la Fundación Franco, que el PP paralitze la cerca de foses comunes, que la Falange es presente a eleccions, etc, etc. Ah!, i crec que el PP mai ha denunciat clarament la dictadura... mmmm... I després diuen que els "països bananeros" són altres... jo no ho tinc tant clar...

 
Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.